Verkeersmaatregelen Profronde Etten-Leur

De burgemeester heeft een vergunning verleend voor de Profronde van Etten-Leur op 19

augustus 2018 in het centrum van Etten-Leur. Voor de profronde zijn de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen:

 

Van 17 augustus 06.00 uur tot 20 augustus 23.00 uur

Het instellen van een parkeerverbod voor de parkeervakken parkeerterrein aan de Anna van Berchemlaan, grenzend aan het Oderkerkpark.

Van 18 augustus 06.00 uur tot 20 augustus 23.00 uur

Het instellen van een parkeerverbod voor de parkeervakken parkeerterrein aan de Anna van Berchemlaan, voorzijde Nieuwe Nobelaer.

Op 19 augustus 2018:

  1. Van 07.00 tot 21.00 uur
  1. Het afsluiten van het parcours: Anna van Berchemlaan (gedeelte Stationsplein - Europalaan),  Lambertusstraat, Markt oostzijde (gedeelte Lambertusstraat – Oude Bredaseweg), Markt westzijde (gedeelte Dreef - plein Markt), Markthof, Hof van den Houte, Burchtplein en Torenpad voor alle verkeer met uitzondering van voetgangers, voertuigen van deelnemers (fietsen), voertuigen van de organisatie en voertuigen van de hulpverleningsdiensten.
  2. Het afsluiten van de Stationsstraat, Oude Bredaseweg (gedeelte Markt – Anna van Berchemlaan,  Ridderstraat, Achtervang en het plein Markt voor alle verkeer met uitzondering van voetgangers en hulpverleningsdiensten.
  3. Het afsluiten van het fietspad Anna van Berchemlaam, gedeelte tussen Oranjelaan - Stationstraat.
  4. Het verwijderen van de paaltjes ter hoogte van de Van Kuijckflat, Markthof, Torenpad en Raadhuisplein.
  1. Van 05.00 tot 21.00 uur

Het instellen van een parkeerverbod op de wegen/weggedeelten onder 1 en de parkeerplaats aan de achterzijde (noordzijde) van de Nieuwe Nobelaer, met uitzondering van voertuigen van de organisaties.

 

De verkeersmaatregelen zijn met borden aangegeven.