Agenda van de raadsvergadering “De raad besluit” en “De raad luistert” op maandagavond 8 oktober 2018 in het vergadercentrum

Op maandag 8 oktober is er ’s avonds vanaf 19.00 uur een openbare raadsvergadering in ruimte 1.04 ABC van het vergadercentrum, Markt 1, Etten-Leur.  U kunt van 19.00 uur tot 19.30 uur informeel van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. De vergadering begint om 19.30 uur. Op de agenda voor de raadsvergadering die avond staan de volgende onderwerpen:

DE RAAD BESLUIT

  • Benoeming en beëdiging van een wethouder ter tijdelijke vervanging van wethouder van Hal
  • Voorstel over de benoeming en beëdiging van een burgerlid voor de CDA fractie
  • Bekrachtigen geheimhouding bijlagen bij voorstel over nieuwbouw Nieuwe Nobelaer

DE RAAD LUISTERT

  • Toelichting op de kaders voor de gebiedsontwikkeling Van Bergenpark
  • Voorstel afgifte van een verklaring van geen bedenkingen voor het treffen van maatregelen ter verbetering van de waterveiligheid langs de Laaksche Vaart en Leursche Haven           

 

Gratis exemplaren van de agenda van deze vergadering liggen in het informatiecentrum in het stadskantoor tot en met maandag 8 oktober. Ook kunt u de agenda inzien in de hal van het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering vindt u op www.etten-leur.nl bij Bestuur > Website gemeenteraad  (vervolgens in de kalender bij de datum 8 oktober 2018 op respectievelijk ‘Raad besluit’ en ’Raad luistert’ klikken).