Informatieavond over de inrichting van het Stationsplein

Waar en wanneer?
Op 2 oktober vanaf 19.00 uur is er een informatieavond in het oude raadhuis aan de Markt 1 in Etten-Leur. Om 19.30 uur presenteren we het ontwerpplan en heeft u de gelegenheid hierover vragen te stellen en suggesties te doen. Ook zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig. Er liggen reactieformulieren waarop u schriftelijk uw reactie kenbaar kunt maken.


Het ontwerp digitaal bekijken

Na de informatieavond ligt het ontwerp nog twee weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor. U kunt het ontwerp ook digitaal bekijken op de gemeentelijke website onder inwoner > parkeren en wegwerk > werk aan de weg en straatafsluitingen > Stationsvisie. Van 3 oktober tot 19 oktober 2018 kunt u hier uw reactie digitaal achterlaten.

 

Wat is er verder al gebeurd?

Vanaf juni zijn er al extra parkeerplaatsen aangelegd aan de noordzijde van de Spoorlaan. Dit werk is intussen klaar en het parkeerterrein is in gebruik. De aannemer is gestart met de sloop van het PostNL gebouw. 

 

Tot slot

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met de heer De Leeuw via peter.deleeuw@etten-leur.nl. Wij zien u graag op 2 oktober!