Koerskaart: Voor mensen met een warm hart voor Etten-Leur en haar inwoners

Vanaf 1 september staat Etten-Leur twee maanden lang in het teken van ‘Wij houden van Etten-Leur’. Team Etten-Leur start dan met de Etten-Leurse Koerskaart. Dat is hét gezellige vragenspel voor een goed gesprek over onze plaats. Meteen meer lezen? Kijk op www.wijhoudenvanetten-leur.nl

Wat is de Etten-leurse Koerskaart?

De Koerskaart is een vragenspel waarmee we mensen in Etten-Leur inspireren en dichter bij elkaar brengen. Team Etten-Leur heeft het ontworpen, speciaal voor Etten-Leur. Zij vormen een groep van betrokken en enthousiaste inwoners van Etten-Leur. Zij startten met het maken van de Koerskaart: Saskia, Jamie, Ellis, Jac, Thérèse, Corry, Frans, Peter, Carlien, Lotte, Jan, Naomi, Jean-Pierre en Wim.

Waarom de Etten-Leurse Koerskaart?

Team Etten-Leur wil met het vragenspel zo veel mogelijk Etten-Leurenaren (1200!) met elkaar in gesprek brengen. In groepjes, en het mag vooral ook gezellig zijn. Samen praten, lachen, én een goed gesprek over het leven dicht bij huis: sport, school, zorg, je buurt, winkelen, ondernemen, elkaar helpen, gezond leven, bos en park, vervoer, kleine en grote evenementen, etc. Met als doel te veranderen, verbeteren én te behouden wat goed is in Etten-Leur.

Hoe werkt dat dan?

De Koerskaart is een grote kleurige poster met vragen. Die ligt op tafel en de groep doorloopt de vragen. Zo praat je stap voor stap met elkaar over wonen, werken, leven in Etten-Leur. Wat vindt ieder belangrijk, wat wil je anders, waar wil je aan meedoen. Loopt iemand al rond met een idee? Misschien vindt hij of zij al enthousiaste medestanders. Elk groepje schrijft zijn antwoorden op de poster. Jouw groepje kan de antwoorden op de spelvragen toevoegen aan een bestand via de computer.

Na praten gaan we doen

En na praten gaan we doen: aan de slag met de grote en kleine dromen, ideeën, wensen van de Etten-Leurenaren!  Niet alleen, maar met elkaar.

Première op 4 september

Op maandagavond 4 september geven we het startsein voor het spelen van de Etten-Leurse Koerskaart. Wil je op die avond meespelen? Meld je aan op wijhoudenvan@etten-leur.nl. Je ontvangt dan de nodige informatie. Iedereen die de Koerskaart speelt hoort bij Team Etten-Leur. Kom er ook bij! 

Koerskaart illustratie

Zoeken