Bepaal het DNA van Etten-Leur. Denk en kies met ons mee!

Elke gemeente heeft eigen typerende kenmerken. Je zou kunnen zeggen dat elke plaats een eigen DNA heeft. Om samen met u te bepalen wat het DNA is van Etten-Leur, is er een stembiljet gemaakt. Die stembiljetten zijn voor het eerst uitgereikt aan de bezoekers van de Open Dag afgelopen juni. Daarna lagen ze bij verschillende wijkbijeenkomsten. Nu is het stembiljet tot half oktober ook online beschikbaar.

Online stembiljet

De digitale versie van het stembiljet vindt u op www.etten-leur.nl. Klik op de banner ‘DNA van Etten-Leur’ op de homepage. U kunt natuurlijk ook direct naar het stembiljet gaan door te klikken op de link in onze berichten op twitter, facebook, linkedin en google+. Meedenken en meekiezen is heel eenvoudig. U hoeft maar 3 keuzes te maken en vervolgens te klikken op ‘Volgende pagina’. Daarmee heeft u meegedaan aan ons DNA-onderzoek. Dus klik en klaar!

Woorden, vormen en sferen

Wij horen graag van u wat u typerend vindt voor Etten-Leur en waarin u zich het meest herkent als inwoner. Daarom vragen wij u een keuze te maken uit 3 woordenreeksen, uit 3 vormgevingen en uit 3 moodboards. Daarmee geeft u aan welke begrippen, vormen en sferen volgens u het meest bij Etten-Leur passen.

En verder…

Hopelijk wordt er massaal gereageerd op deze oproep. Want hoe meer reacties, hoe beter zichtbaar  is wat onze inwoners zien als het DNA van hun eigen woonplaats. De uitslag van dit onderzoek wordt meegenomen bij het ontwikkelen van een herkenbare beeldtaal van Etten-Leur die past en aansluit bij de ziel van onze plaats. Zodat u straks zegt: Ja ik herken het gelijk, dat is mijn Etten-Leur!

Verkiezingen

Zoeken