Inloopavond Europalaan en Kliostraat

Woont u in of in de omgeving van de Europalaan en Kliostraat? Deze straten zijn aan onderhoud toe.  Wij nodigen u graag uit voor een inloopavond om de onderhoudswerkzaamheden met u te bespreken. De inloopavond is op dinsdag 30 april. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 20.30 uur in kamer 0.01 van het Oude Raadhuis aan de Markt 1 in Etten-Leur. Loop vrijblijvend binnen om met ons te praten over de uitgangspunten, of over uw ideeën of wensen.

Hoe verder?

De reacties worden inhoudelijk bekeken en verwerkt in een ontwerp. Dit ontwerp laten we aan u zien. Daarvoor krijgt u later opnieuw een uitnodiging. De voorbereiding van dit project neemt ongeveer 9 maanden in beslag. We proberen de uitvoering begin 2020 te starten.

Vragen of suggesties?

U kunt het ontwerp ook digitaal bekijken via www.etten-leur.nl. Onder de button ‘Parkeren en wegwerk’ vindt u het project ‘Onderhoudswerkzaamheden Europalaan en Kliostraat’. U kunt ook een email sturen naar Wilco.doldersum@etten-leur.nl. Dit kan tot en met 19 mei. Wij zien u graag op 30 april!