Opening toeristisch seizoen Etten-Leur!

 Vorige week was de officiële start van het toeristisch seizoen. Het Toeristisch Informatiepunt Etten-Leur staat weer klaar om inwoners en bezoekers te ontvangen en informeren. Er zijn drie nieuwe producten ontwikkeld om Etten-Leur op de kaart te zetten en te helpen groeien naar 20.000 bezoekers per jaar. Wethouder Paantjens mocht de drie nieuwe producten in ontvangst nemen.

 

Dit is het openingsartikel met foto Opening Toeristisch Seizoen

 

Er komt een vervolgpublicatie onder het openingsartikel:


 

 

Groeten uit Etten-Leur!
Er zijn drie nieuwe producten ontwikkeld door het Toeristisch Informatiepunt om Etten-Leur op de kaart te zetten.

  • De evenementen- en promotiegids Etten-Leur City Guide: Een handige gids boordevol evenementen, uitjes, bezienswaardigheden, tips en hotspots. Gratis verkrijgbaar op tientallen locaties in Etten-Leur en omgeving.
  • De wandeling ‘Rondje Etten-Leur’: Een rondje van 15 kilometer, op basis van de wandelknooppunten en met plattegrond. Startend in het centrum met onderweg tips voor bezienswaardigheden en stops. De wandeling is voor slechts 3 euro verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiepunt.
  • De MuseumPas Etten-Leur: Drie musea bezoeken (Streekmuseum Etten+Leur, het Nederlands Drukkerijmuseum en de Van Gogh Kerk) gecombineerd met koffie/thee en huisgemaakte appeltaart bij The Butler. En dat voor slechts 10 euro. De pas is verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiepunt. De locaties kunnen met de handige pas het hele jaar door, onafhankelijk van elkaar, bezocht worden.

 

Laat nu de zon maar schijnen!