Succesvolle samenwerking gemeenten en Ondernemersklankbord voortgezet

Sinds april 2017 laten gemeente Etten-Leur met partnergemeenten, de dienstverlening aan (startende) ondernemers over aan de landelijk opererende organisatie Stichting Ondernemersklankbord (OKB). Besloten is om deze succesvolle samenwerking voort te zetten. In de afgelopen twee jaar zijn vanuit deze samenwerking in de regio veel (startende) ondernemers vooruitgeholpen. Lieke van Boxtel, Imagineer, één van de bijgestane startende ondernemers is duidelijk over de toegevoegde waarde van het Ondernemersklankbord: “Het spreekuur is een fijne mogelijkheid om met iemand te praten die veel ervaring heeft, zodat je op de expertise kunt vertrouwen.”


Vrijblijvend en kosteloos gesprek

Een gesprek met een adviseur van het OKB is geheel vrijblijvend en kost niets. Tijdens de tweewekelijkse spreekuren, die in de samenwerkende gemeenten worden gehouden, hebben de adviseurs van het OKB diverse ondernemers ontmoet. Op deze manier worden (startende) ondernemers geholpen met bijvoorbeeld het maken van een goed ondernemingsplan, marketing en communicatie of het rond krijgen van de financiering.

Contact

Ondernemers die hulp zoeken kunnen een afspraak maken voor één van de spreekuren in het Stadskantoor, via 088-1717920 of via e-mail: team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl. Het volgende spreekuur in Etten-Leur is op woensdag 1 mei. Meer informatie over het OKB kun je vinden op: www.ondernemersklankbord.nl.

 

Wethouder Martin van der Bijl, portefeuillehouder Economische Zaken: “Het is heel goed nieuws dat ondernemers en het Ondernemersklankbord succesvol samenwerken aan gezonde bedrijven in de regio.”