Alzheimer Café Etten-Leur

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, in welke vorm dan ook, maar ook voor hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over dementie, kunt u uw vragen stellen aan deskundigen en kunt u lotgenoten ontmoeten.


Wanneer

De volgende ontmoeting is op donderdag 20 april. Het thema van de avond is ‘Het cliënten service bureau (CSB)’. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.


Thema ‘Het cliënten service bureau’
Het CSB van Avoord heeft antwoord op uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bijvoorbeeld als u zorg nodig heeft. Maar ook als u niet weet hoe u een indicatie moet aanvragen of door de bomen het bos niet meer ziet. Gastspreker is Stephanie Post van het CSB.

Waar
Het Alzheimer Café is in ’t Warm Hart van Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272, 4876 AS, Etten-Leur. Het parkeren en de toegang zijn gratis.


Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Marion van Oerle via mvanoerle@outlook.com of via 06-20053165. Aanmelden hoeft niet meer maar mag natuurlijk wel.