Werkzaamheden Spoorlaan

Op maandag 24 april begint de aannemer met de werkzaamheden aan de Spoorlaan. Het gaat om het gedeelte tussen de Dijkmanstraat en de Wilhelminalaan. Het werk duurt naar verwachting tot medio november 2023. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verkeer in de Spoorlaan wordt vanaf 24 april omgeleid via een omleidingsroute die met borden staat aangegeven.

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app ‘Werk in uitvoering’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Spoorlaan – herinrichting + fietspaden’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Spoorlaan – herinrichting + fietspaden.