Inloopavond en werkzaamheden Wildbaan

Woont u aan of in de omgeving van de Wildbaan (het gedeelte tussen de Hoevenseweg en de Kattestraat)? Op maandag 2 september start de aannemer met de werkzaamheden in deze straat. Wij nodigen u graag uit voor een inloopavond zodat u kunt zien en horen wat er gaat gebeuren in de straten. Wij laten u de planning zien en bespreken met u waar er mogelijk hinder ontstaat. U kunt natuurlijk uw vragen stellen aan de aannemer en aan de gemeente. De inloopavond is dinsdag 27 augustus in D’n Drempel aan de Papenstraat 47 in Etten-Leur. U kunt tussen 19.30 en 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen.

Download de app voor de werkzaamheden ‘Wildbaan’
De aannemer maakt gebruik van een omgevingsapp om met u de informatie over de werkzaamheden aan de Wildbaan te delen. In de app worden updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. De app ‘De Omgevingsapp’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Wildbaan’. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden!

 

Start op 2 september

Het werkgebied betreft de hele Wildbaan en wordt gefaseerd uitgevoerd zodat de omgeving beter bereikbaar blijft en we de overlast beperken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden half december 2019 klaar. Dit hangt ook af van het weer. Op de gemeentelijke website en in de app wordt doorlopend de meest recente planning aangegeven. 


Wij zien u graag op de inloopavond op 27 augustus!