Verkeersmaatregelen Profronde Etten-Leur

18 Augustus is de Profwielerronde van Etten-Leur. Voor de profronde zijn tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen.

 

Van 15 augustus 06.00 uur tot 20 augustus 23.00 uur

Het instellen van een parkeerverbod voor de parkeervakken parkeerterrein aan de Anna van Berchemlaan, grenzend aan het Oderkerkpark.

 

Van 17 augustus 06.00 uur tot 19 augustus 23.00 uur

  1. Het afsluiten van Anna van Berchemlaan (gedeelte Stationsstraat – Oude Bredaseweg) en de Oranjelaan (gedeelte Anna van Berchemlaan- ingang parkeerterrein Nieuwe Nobelaer) voor alle verkeer met uitzondering van voetgangers, voertuigen van deelnemers (fietsen), voertuigen van de organisatie en voertuigen van de hulpverleningsdiensten.
  2. Het instellen van een parkeerverbod voor de parkeervakken parkeerterrein aan de Anna van Berchemlaan, voorzijde Nieuwe Nobelaer.

 

  1. Op 18 augustus 2019 van 07.00 tot 21.00 uur
  1. Het afsluiten van het parcours: Anna van Berchemlaan (gedeelte Stationsplein - Europalaan), Lambertusstraat, Markt oostzijde (gedeelte Lambertusstraat – Oude Bredaseweg), Markt westzijde (gedeelte Dreef- plein Markt), Markthof, Hof van den Houte, Burchtplein en Torenpad voor alle verkeer met uitzondering van voetgangers, voertuigen van deelnemers (fietsen), voertuigen van de organisatie en voertuigen van de hulpverleningsdiensten.
  2. Het afsluiten van de Stationsstraat, Oude Bredaseweg (gedeelte Markt – Anna van Berchemlaan, Ridderstraat, Achtervang en het plein Markt voor alle verkeer met uitzondering van voetgangers en hulpverleningsdiensten.
  3. Het afsluiten van het fietspad Anna van Berchemlaam, gedeelte tussen Oranjelaan- Stationsstraat.
  4. Het verwijderen van de paaltjes ter hoogte van de Van Kuijckflat, Markthof, Torenpad en Raadhuisplein.

 

  1. Op 18 augustus Van 06.00 tot 21.00 uur

Het instellen van een parkeerverbod op de wegen/weggedeelten vermeld onder 1 en parkeerplaats achterzijde (noordzijde) Nieuwe Nobelaer, met uitzondering van voertuigen van de organisaties. De verkeersmaatregelen zijn met borden aangegeven. Ook is er een omleidingroute ingesteld voor verkeer komende vanuit het Station en de Valpoort. Dit staat ook met borden aangegeven.