Werkzaamheden Nijverheidsweg

Op donderdag 20 augustus begint de aannemer met de werkzaamheden aan de Nijverheidsweg. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd zodat de omgeving beter bereikbaar blijft. Het werk duurt naar verwachting tot medio/eind december van dit jaar. Fase 1 van het werk betreft het deel vanaf de fietsenstalling bij het transferium tot aan de in-uitrit bij Nijverheidsweg 35.

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app genaamd ‘de BouwApp’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Rioolvervanging Nijverheidsweg West’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Parkeren en verkeer > Werk aan de weg > Rioolvervanging Nijverheidsweg West.