Agenda van de raadsvergadering op 24 augustus 2020

Op maandag 24 augustus is er vanaf 19.30 uur een openbare vergadering van de gemeenteraad.
U kunt in verband met de coronamaatregelen en de beperkte ruimte die beschikbaar is, niet fysiek aanwezig zijn bij deze vergadering. U kunt de vergadering wel live volgen. De vergadering begint om 19.30 uur.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

  • Vaststelling Bestemmingsplan Withof complex en welstandscriteria
  • Vaststelling bestemmingsplan Loon- en grondwerkbedrijf De Regt
  • Vaststelling Bestemmingsplan Bankenstraat 13
  • Vaststelling Bestemmingsplan Slagveld 17
     

U kunt de vergadering rechtstreeks meeluisteren!
Op de pagina https://etten-leur.notubiz.nl/ komt de knop Live te staan. Zodra de vergadering begint is er een aanklikbare link op de pagina die de stream van de vergadering ophaalt.

Wilt u inspreken over een agendapunt?
Dit kan door een e-mail te sturen aan griffie@etten-leur.nl. U ontvangt dan een agenda-uitnodiging met daarin een link om deel te nemen aan de vergadering. Ook is het mogelijk hetgeen u in wilt brengen te e-mailen aan griffie@etten-leur.nl. De griffie zorgt dat uw informatie openbaar wordt gedeeld via het raadsinformatiesysteem.

Agenda
Gratis exemplaren van de agenda van deze vergadering liggen in het stadskantoor tot en met maandag 24 augustus. De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering vindt u op www.etten-leur.nl bij Bestuur > website gemeenteraad (klik vervolgens in de kalender bij de datum 24 augustus 2020 op ‘Raad Luistert’).