World Cleanup Day 2021!

Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Het doel is het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval, zodat de wijk en de buurt er weer schoon uitziet.

Heb je een groep deelnemers en wil je aan de slag in jouw wijk? Of sluit je liever aan bij een bestaande actie? Kijk op www.worldcleanupday.nl en kijk waar in je buurt opruimacties worden georganiseerd. Wil je zelf een actie organiseren? Op de website kun je ook je actie aanmelden. Gemeente Etten-Leur zorgt uiteraard voor knijpers, handschoenen en vuilniszakken. En natuurlijk halen we het afval daarna ook netjes op. Bel hiervoor naar telefoonnummer 076-502 4164. Doe je mee? Samen maken we het verschil!

Ook onze jeugdburgemeester Danu wil zich graag inzetten tegen zwerfafval in Etten-Leur. Daarom maakte hij samen met zijn klas deze video. Daarin geeft hij ook de tip om mee te doen aan de jaarlijkse World Cleanup Day! De video zit boordevol weetjes en tips over (zwerf)afval. Bekijk de video hier: https://youtu.be/1KB1pKV33Qo