Burendag 24 en 25 september – Samen Soepen

In het weekend van 24 en 25 september is het weer Burendag. Laten we naast de gebruikelijke kop koffie eens lekker samen gaan soepen! Doen jullie mee?

Samen soepen is leuk, lekker en levert zoveel meer op dan soep! Laten we van soepen een werkwoord maken. Samen Soepen is dan anderen ontmoeten, leren kennen en met elkaar in gesprek gaan onder het genot van een kop lekkere soep. 

Heel Etten-Leur soept!
Met je buurt, je vereniging, je vrienden of met je organisatie of collega’s. Hoe mooi zou het zijn als ‘Heel Etten-Leur soept!’ Hoe? Dat bepaal je zelf. Kijk wat het beste bij jou, je buurt, of je groepje past. Zoek je inspiratie? Kijk eens op www.samensoepen.nl.

Liever geen soep?
In wijkgebouw De Linde is Samen soepen in juni dit jaar gestart en is er vlaflippen aan toegevoegd. Een lekker toetje maakt de maaltijd af, maar is ook een lekker alternatief als je niet zo van soep houdt.

We horen graag van jouw initiatief
Ben je enthousiast geworden en ga je samen soepen op burendag? Laat het ons weten via annemiek.voesenek@etten-leur.nl of ellis.marcelis@etten-leur.nl.  Dan zetten we jouw initiatief op de Etten-Leurse ‘Samen Soepkaart’.