Start werkzaamheden pleintjes Beiaard

Op 29 augustus begint de aannemer met de werkzaamheden aan de parkeerhofjes van de Beiaard. Het werk duurt naar verwachting tot half februari 2023. Dit is ook afhankelijk van de weersomstandigheden. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

 

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app genaamd ‘de BouwApp’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Pleintjes Beiaard Etten-Leur’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Onderhoudswerkzaamheden Beiaard hofjes.