Snel en simpel overlast melden met gratis BuitenBeter app

Losliggende stoeptegels, achtergelaten zwerfvuil, vernield straatmeubilair of verstopte rioleringen in de buitenruimte. Het zijn zaken die vaak door de gemeente opgelost kunnen worden na melding. Je kunt deze meldingen direct doen via de gratis app van BuitenBeter op je smartphone. Door het sturen van een melding en het bijsluiten van een foto met de exacte locatie help je de gemeente om de buitenruimte mooi en schoon te houden.

Terugmelding status 
De gemeente Etten-Leur is aangesloten op het BuitenBeter platform, waardoor meldingen van A t/m Z  verwerkt kunnen worden. Je kunt altijd zien wat de status van je melding is. Ook ontvang je een berichtje wanneer je melding is afgehandeld.

Gratis app
BuitenBeter is beschikbaar voor verschillende mobiele platformen, zoals iPhone en Android en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente.

Meldingen openbare ruimte
De app BuitenBeter vervangt de andere manieren van melden niet, maar het is wel de snelste manier. Je kunt voor het doorgeven van een melding ook nog steeds gebruik maken van de website, email en telefoon.