Keet in de Streek!

De komende maanden houden we een proef met de wijkspreekuren in De Streek De ene week is het wijkspreekuur op dinsdagavond en de andere week op woensdagochtend. Na deze proef bekijken we of het wijkspreekuur een meerwaarde heeft en we hiermee doorgaan.

 

Kom op de koffie bij het wijkspreekuur

Woon je in wijk De Streek? En heb je vragen, wensen of ideeën over wonen, veiligheid en leefbaarheid in je wijk? Dan ben je van harte welkom!

 

We zijn er voor jou

De wijkwerker van Surplus Welzijn, René Bliemer, en gemeentelijk wijkmanager Ellis Marcelis zijn aanwezig. Ook wisselen de woonconsulent van Alwel, Jos Muijs, wijkagent Jutka de Rooij, wijkboa Mitchell Dekker, de maatschappelijk werker,wijkzuster, budgetcoach en buurtbemiddeling elkaar af.

 

Waar ben je welkom?

We organiseren dit wijkspreekuur op dinsdagavond van 19.30 - 20.30 uur in het gebouw van Rugbyclub Etten-Leur (REL) op 17 december. En volgend jaar op 21 januari, 4 februari, 18 februari, 24 maart, 7 april, 12 mei, 26 mei, 9 juni en 23 juni. Zet deze data alvast in je agenda.

 

Je kunt er ook voor kiezen om op woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur te komen. Dan is het wijkspreekuur in de gemeentelijke (bouw)keet op de hoek van de Langstraat en Meijerstraat. Kom dan op 11 december. Volgend jaar zijn de wijkspreekuren in de keet op 29 januari, 12 februari, 4 maart, 18 maart, 1 april, 6 mei, 20 mei, 3 juni, 17 juni en 1 juli.

 

Kom je alleen voor een kopje koffie? Ook dan ben je van harte welkom. Graag tot ziens!