Inloopavond Grauwe Polder

Op 7 januari organiseren wij een inloopavond over het groot onderhoud aan de rijbaan en fietspaden van de Grauwe Polder. Woont u in of in de omgeving van de Grauwe Polder tussen het viaduct over de A58 en de Sprundelsebaan? Graag nodigen wij u uit voor een inloopavond om het ontwerp te komen bekijken. We gaan aan de rijbaan en fietspaden groot onderhoud plegen, waarbij de rijbaan over de gehele lengte overal 5,5 meter breed wordt.

 

Komt u naar de inloopavond?

De inloopavond wordt op 7 januari gehouden bij familie Rokx, Grauwe Polder 202 te Etten-Leur. U kunt tussen 19.00 uur en 20.30 uur binnenlopen om het ontwerp te bekijken en vragen hierover te stellen.

 

Aanmelden!

Graag willen wij vooraf weten hoeveel bewoners ongeveer aanwezig zijn op de inloopavond. U kunt zich uiterlijk tot 5 januari aanmelden bij John-Piërre Dekkers via e-mail: john-pierre.dekkers@etten-leur.nl of via telefoonnummer (076) 502 4541.

 

Wilt u de informatie digitaal inzien?

U kunt het ontwerp ook digitaal bekijken vanaf 7 januari via onze website www.etten-leur.nl. Via button Parkeren en wegwerk > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Grauwe Polder Zuid. Kunt u niet aanwezig zijn bij de inloopavond op 7 januari? Dat is geen probleem. U kunt uw vragen of reacties ook via info@etten-leur.nl geven, dit kan tot en met 10 januari 2020.