Heb je zorgen over de toekomst van je onderneming?

Het kan in deze tijd een hele uitdaging zijn om je financiële zaken op orde te houden. De adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord zijn beschikbaar om je daarbij te helpen. Wacht niet te lang en schakel tijdig een adviseur van OKB in als sparringpartner. Hij kan je vanuit zijn expertise helpen om problemen op te lossen en je door een moeilijke periode heen helpen.
 

Wil je vast eens kijken hoe je bedrijf ervoor staat? Doe dan de Toekomstcheck. VNO-NCW en MKB-Nederland presenteren een nieuw instrument voor ondernemers, dat hen onder meer inzicht geeft in hun liquiditeitspositie voor de komende twaalf maanden. Ook krijgen ze te zien wat er in verschillende scenario’s met hun liquiditeit gebeurt.  Zie www.detoekomstcheck.nl

 

Zou je graag overleggen met een adviseur van Team West-Brabant om te kijken of hij je kan helpen in jouw specifieke situatie? Bel 088 1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl voor een telefonische afspraak. Zij helpen tijdelijk gratis dankzij ondersteuning van het Ministerie van Economische Zaken.