Meedenkcoaches van Etten-Leur

In Etten-Leur zijn twee meedenkcoaches actief, Mirthe Verstijlen en Rowan Huisman. Heb je een hulpvraag en kom je er zelf even niet uit? Voel je je eenzaam en weet je niet waar je aan kunt kloppen? Ben je op zoek naar hulp of ondersteuning? Maar weet je niet waar je moet zijn? Samen zoeken ze met jou naar een passende oplossing. De meedenkcoaches luisteren en denken mee met vragen waar je zelf niet aan uitkomt. Zij maken je wegwijs in de wereld van regels en instanties binnen de gemeente Etten-Leur. Hulp is gratis en blijft anoniem.

 

Vrijblijvend gesprek

In een eerste vrijblijvend gesprek maken we kennis en horen zij graag waarmee ze jou kunnen helpen. Indien nodig, zetten ze samen met jou de eerste vervolgstap. Neem gerust contact met hen op. Zij zijn te bereiken op: 076-50 477 34. Ook via de email zijn zij te bereiken. Het e-mailadres is: info@meedenkcoachettenleur.nl

 

Meer informatie

Voor meer informatie zie de website www.meedenkcoach.nl. Ook via de website kan je een aanmelding doen. Ze zijn te bereiken op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Ook is het mogelijk om op maandagavond een afspraak in te plannen. Neem gerust contact op.