Openingstijden stadskantoor (alleen na telefonische afspraak) en milieustraat tijdens de feestdagen

Het stadskantoor
Op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december is het stadskantoor dicht vanaf 15.00 uur. Het callcenter wordt waargenomen door een extern callcenter. U kunt, door de coronamaatregelen, op de andere werkdagen alleen na telefonische afspraak (14076) terecht in het Stadskantoor. 

Werkplein Hart van West-Brabant en Loket Elz
Het Werkplein Hart van West-Brabant en het Wmo-loket Elz zijn op dezelfde momenten gesloten als het stadskantoor, zoals hierboven vermeld. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid en openingstijden van het Werkplein op: www.werkpleinhartvanwest-brabant.nl. Op de andere werkdagen kunt u alleen telefonisch terecht bij Loket Elz via (076)5024025. Vragen kunt u ook stellen via het e-mailadres elz@etten-leur.nl.

Milieustraat gesloten        
Op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december is de Milieustraat Vosdonk open van 10.00 – 16.00 uur. Op zaterdag 25 december (1e Kerstdag) en zaterdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) is de Milieustraat gesloten. In de laatste week van dit jaar en in de eerste week van het nieuwe jaar (week 52 en week 1) heeft de Milieustraat ruimere openingstijden. De Milieustraat is dan van maandag tot en met vrijdag open van 10.00 – 16.00 uur. Op zaterdag 8 januari van 09.00 – 16.00 uur. Vanaf week 2 gelden de normale openingstijden weer. Voor meer informatie en om te zien hoe druk het is bij de Milieustraat (via de druktemeter) kijkt u op uw Afvalwijzer op www.mijnafvalwijzer.nl.