Welke ondernemers in Etten-Leur krijgen een Groene Pluim?

Etten-Leur is een duurzaam pad ingeslagen. Bijvoorbeeld met de Transitievisie Warmte. Maar er is meer. Veel meer. Want veel bedrijven zijn heel actief met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat dragen we graag uit.

Groene Pluim

Door de Groene Pluim worden bedrijven die actief zijn met duurzaam en maatschappelijk ondernemen, in het zonnetje gezet. Daarom organiseert de gemeente Etten-Leur in februari de uitreiking van de eerste Groene Pluim. We weten zeker dat er veel bedrijven zijn in Etten-Leur die in aanmerking komen voor De Groene Pluim. De oproep is dan ook, meld je aan! De Groene Pluim is een landelijk initiatief met ruim 260 aangesloten bedrijven en 33 Groene Pluimhouders. Voldoet u als ondernemer aan een aantal criteria, dan ontvangt u De Groene Pluim. Dat kost niets, levert u veel inspiratie, goede publiciteit, een waardevol netwerk en vooral een warm hart op.

Wil je meer weten, kijk dan snel op www.degroenepluim.nl  
Aanmelden? Doe het nu! Via: https://degroenepluim.nl/ik-draag-iemand-voor

Bedrijven in de Gemeente Etten-Leur kunnen zich tot en met 9 januari 2022 opgeven. We maken er samen een mooie start van het nieuwe jaar van!