Alzheimer Café Etten-Leur - Kerstviering

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, in welke vorm dan ook, maar ook voor hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over dementie, kunt u uw vragen stellen aan deskundigen en kunt u lotgenoten ontmoeten.


Programma

De volgende ontmoeting is op donderdag 15 december. Deze avond staat in het teken van Kerstmis. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.
Het koor Cappella ex Occasione (CEO) treedt op. CEO brengt voornamelijk a capella koormuziek met veel aandacht voor originaliteit in de programmering, uitvoering en interpretatie van muziek. Het genieten van de muziek gebeurt onder het genot van een drankje en een hapje.

Waar
Het Alzheimer Café is in ’t Warm Hart van Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272, 4876 AS, Etten-Leur. Het parkeren en de toegang zijn gratis.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Marion van Oerle via mvanoerle@outlook.com of via 06-20053165. Aanmelden hoeft niet meer maar mag natuurlijk wel.