Beiaard meets brass - kerstconcerten

Op zaterdag 10 en 17 december, van 14.30 - 15.30 uur, kunt u genieten van de laatste twee concerten uit de beiaardserie 2022. Deze concerten staan in het teken van advent en kerst.

Rondom de toren van de van Goghkerk in Etten-Leur worden traditionele kerstcarols ten gehore gebracht door lokale musici. Zo hoort u ‘The Merry Singers’, in Dickens-kledij, onder leiding van Dieneke Bicknese. De ‘Valley Sound Trumpet Quartet’ bestaande uit Guus de Waal, Léon van Giezen, Peter Bogers en Frank Stroop. En de ‘stadsbeiaardier’ Jan-Sjoerd van der Vaart. Beiaardier en trompettisten spelen vanaf de toren van de Van Gogh Kerk. The Merry Singers bevinden zich op de pleinen onder de toren.

De concerten zijn gratis. U kunt luisteren tijdens het winkelen, even luisteren bij het kerstkoor op de pleinen of even genieten vanaf de (verwarmde) terrassen rondom de Van Gogh kerk. De programmaboekjes zijn verkrijgbaar in de hal van het stadskantoor. Voor meer informatie over de beiaardconcerten kunt u contact opnemen met beiaardier@etten-leur.nl.