Openingstijden stadskantoor en milieustraat tijdens de feestdagen

Het stadskantoor
Op maandag 26 december is het stadskantoor dicht omdat het tweede kerstdag is. Informatie van uw gemeente is natuurlijk wel 24 uur per dag beschikbaar op www.etten-leur.nl en via onze social media. Het callcenter wordt, alleen voor situaties die geen uitstel dulden en voor spoedgevallen, waargenomen door een extern callcenter. U kunt op de andere werkdagen na telefonische afspraak (14076) terecht in het Stadskantoor. 

Werkplein Hart van West-Brabant en Loket Elz
Het Werkplein Hart van West-Brabant en het Wmo-loket Elz zijn op dezelfde momenten gesloten als het stadskantoor, zoals hierboven vermeld. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid en openingstijden van het Werkplein op: www.werkpleinhartvanwest-brabant.nl. Op de andere werkdagen kunt u alleen telefonisch terecht bij Loket Elz via (076)5024025. Vragen kunt u ook stellen via het
 e-mailadres elz@etten-leur.nl.

Milieustraat gesloten        
Op zaterdag 24 december is de Milieustraat Vosdonk open van 09.00 – 16.00 uur. Op maandag 26 december (tweede kerstdag) is de Milieustraat gesloten. Zaterdag 31 december (oudejaarsdag) is de Milieustraat open van 09.00 – 16.00 uur. In week 52 heeft de Milieustraat ruimere openingstijden. De Milieustraat is dan van dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 – 16.00 uur. Vanaf week 1 gelden de normale openingstijden weer. Voor meer informatie en om te zien hoe druk het is bij de Milieustraat (via de druktemeter) kijkt u in uw ‘afval3xbeter’ app of op www.afval3xbeter.nl.