Werkzaamheden Brakkenstraat

Op maandag 12 december begint de aannemer met de werkzaamheden in een deel van de Brakkenstraat. Het gaat om het gedeelte Brakkenstraat vanaf de Zundertseweg tot en met de kruising met de Olieakkers. Het werk duurt naar verwachting tot eind februari 2023. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor de omgeving beter bereikbaar blijft en de overlast beperkt wordt. Tussen 23 december en 9 januari vinden er géén werkzaamheden plaats door de kerstvakantie. In deze periode is de weg weer open voor doorgaand verkeer.  

 

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app ‘de Bouwapp’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Herstraten Brakkenstraat (Zundertseweg – Olieakkers)’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Herstraten Brakkenstraat (Zundertseweg-Olieakkers).