Werkzaamheden aan Beiaard beginnen op maandag 11 maart

Vanaf maandag 11 maart is de Beiaard, tussen de rotonde Bisschopsmolenstraat en de rotonde Roosendaalseweg, afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit verkeer wordt tijdens de wegwerkzaamheden omgeleid via de Roosendaalseweg en de Bisschopsmolenstraat (en omgekeerd). Het werk duurt naar verwachting drie weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. De bewoners en bedrijven in de buurt zijn al op de hoogte gebracht over de werkzaamheden.

 

Tijdelijke bushaltes
De bushaltes, van de lijndienst en de buurtbus, in de Beiaard worden tijdelijk verplaatst naar de rotonde Roosendaalseweg/Beiaard.

 

Stopverbod Bisschopsmolenstraat

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid door de Bisschopsmolenstraat. In deze straat geldt een stopverbod. De gemeente gaat in deze uitvoeringsperiode extra aandacht geven aan het naleven van dit stopverbod en handhaven als dit nodig is. Hiermee wordt de doorgang van (bus)verkeer zo min mogelijk gehinderd.

 

Bereikbaarheid De Gong en supermarkt

Wijkgebouw/sporthal De Gong en de naastgelegen supermarkt aan de Trompetlaan zijn in deze periode het best te bereiken via de Roosendaalseweg –> Grauwe Polder –> Hobodreef (en omgekeerd).

 

Waar vindt u de meest actuele informatie over het werk?

Op internet zal doorlopend de meest actuele informatie voor u te vinden zijn, zoals de kaart met omleidingsroutes en gewijzigde bushaltes. Kijk hiervoor op: www.etten-leur.nl bij Inwoner > Alle Onderwerpen > Parkeren, verkeer en vervoer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Beiaard.