Agenda van de raadsvergadering ‘De raad besluit’ op 17 februari

Op maandag 17 februari is er ’s avonds vanaf 19.00 uur een openbare raadsvergadering in de Van Goghkerk. U kunt van 19.00 uur tot 19.30 uur informeel van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. De vergadering begint om 19.30 uur. Op de agenda voor de raadsvergadering die avond staan de volgende onderwerpen:

 

  • Raadsvoorstel input concept RES West-Brabant
  • Raadsvoorstel tot vaststelling van de Wijzigingsverordening op de “Verordening regelende de instelling en het toekennen van onderscheidingen der gemeente Etten en Leur” en de beleidsregel onderscheidingen 2019
  • Raadsvoorstel aanvraag suppletieregeling bommenregeling t.b.v. Waterschap Brabantse Delta
  • Bespreking evaluatie van de Rekenkamercommissie West-Brabant
  • Raadsvoorstel over het aan de openbaarheid onttrekken van een deel van de Oude Bremberg

 

U kunt de vergadering rechtstreeks meeluisteren!

Op de pagina https://etten-leur.notubiz.nl/ komt de knop Live te staan. Zodra de vergadering begint is er een aanklikbare link op de pagina die de stream van de vergadering ophaalt. Gratis exemplaren van de agenda van deze vergadering liggen in het stadskantoor tot en met maandag 17 februari. Ook kunt u de agenda inzien in het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4. De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering vindt u op www.etten-leur.nl bij Bestuur > Website gemeenteraad (vervolgens in de kalender bij de datum 17 februari op ’Raad besluit’ klikken).