Carnavalsoptochten scholen

In februari zijn de carnavalsoptochten van de basisscholen. Hiervoor gelden de volgende tijdelijke verkeersmaatregel: het afsluiten van de wegen /weggedeelten voor alle verkeer door middel van borden en/of verkeersregelaars op het moment dat de kinderoptocht passeert, met uitzondering van voetgangers en hulpverleningsvoertuigen op de volgende dagen:

Op 20 februari voor de basisscholen:

De Toverlaars van 10.00 tot 12.00 uur: Het Slagveld (gedeelte Moerlaken – Achtersteven) - de Karnsberg - gedeelte voor de school en rondom het speelveld.

De Leest van 13.00 tot 15.30 uur: Schipperstraat – Koetsjeshof – Karmanstraat – Muldersweg – Leursedijk -  Schipperstraat - Gruiterstraat.


21 februari 2020 voor de basisscholen:

De Pontus locaties De Keen en Schoenmakershoek van 12.30 en 14.30 uur: Karnsberg- Slagveld – Brandseweg - Korte Brugstraat - Lange Brugstraat – Brouwerstraat - Gruiterstraat, en ook de wegen die door de optocht omsloten worden.

De 4 Heemskinderen van 12.45 tot 15.15 uur: Rondom de school. Heilig Hartstraat - A.M. de Jongstraat – Antoon Coolenstraat – De Genestetstraat – Vondellaan – Nieuwe Kerkstraat – Heilig Hartstraat. Door borden worden de wegen op de route afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers en hulpverleningsvoertuigen.

De Hofstee tussen 13.15 en 14.30 uur rondom de school: Kruising kwikstraat - Kraanvogel, kruising Kwikstraat - Wintertaling, Meerkoet, kruising Koerhoen - Kraanvogel en Kwartel, Graspieper.