Informatieavond N389

Presentatie plannen voor de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen

In februari 2018 organiseerde de provincie Noord-Brabant een avond, waarbij iedereen zijn of haar problemen, wensen en ideeën voor de N389 tussen Etten-Leur en Zevenbergen kon inbrengen. Deze informatie is verwerkt in een nieuw plan voor de weg. De provincie wil dit plan graag aan u presenteren en is benieuwd naar uw mening. De presentatie vindt plaats op dinsdag 12 februari 2019, om 19.30 uur in De Turfvaart, Westpolderpad 6 in Etten-Leur. Na de presentatie is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de plannen. Alle opmerkingen en suggesties worden verwerkt in een (eventueel) aangepast plan.

Groot onderhoud in 2020
De provincie Noord-Brabant wil in 2020 groot onderhoud uitvoeren aan de N389, de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen. Dit onderhoud moet ervoor zorgen dat de weg weer minimaal 10 jaar goed kan functioneren. Bij de plannen is niet alleen gekeken naar de technische staat van de weg en de meest actuele richtlijnen. Er worden ook diverse oplossingen voorgesteld voor de problemen en aandachtspunten die (voornamelijk) omwonenden inbrachten in februari 2018. Deze plannen presenteert de provincie nu. Dit zijn nog niet de definitieve plannen: de provincie betrekt uw inbreng op 12 februari nog bij de finale afronding van de plannen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de plannen voor de N389 kunt u contact opnemen met Jeroen van Bremen van de provincie Noord-Brabant. Dat kan per mail (jvbremen@brabant.nl) of telefonisch (06-27745193). Wij verwelkomen u graag op 12 februari 2019.