Facebookpagina Ondernemen in Etten-Leur

Een enthousiast en gedreven team zet zich dagelijks in om het goede ondernemersklimaat in Etten-Leur te behouden en te versterken. U kunt bij hen terecht met vragen in de breedste zin van het woord.

Via facebook.com/ondernemeninettenleur kunt u vinden welke contactpersoon u het beste kan adviseren. Met onze Facebookpagina houden wij u op de hoogte van het bedrijvige lokale nieuws. Volg deze pagina om als ondernemer, inwoner of bezoeker op de hoogte te zijn van gemeentelijke informatie over ondernemend Etten-Leur. Van winkels tot weekmarkt, van bedrijven tot zzp en van horeca tot evenementen en meer. We plaatsen op deze pagina ook graag reposts van berichten over ondernemen in Etten-Leur.

 

Wethouder Economische Zaken Frank Vrolijk: “Deze Facebookpagina Ondernemen in Etten-Leur is een nuttige en prettige pagina voor ondernemend Etten-Leur. Als wethouder wil ik vooral een verbinder en facilitator zijn voor het Etten-Leurse bedrijfsleven. Ondernemers kunnen met al hun vragen bij mij terecht. Ik beantwoord deze zelf of zet ze voor je door naar de contactambtenaren Catharina Hoevenaars, Jamie Roks of Jurgen Trouw. Als voormalig ondernemer zie ik de mogelijkheden om Etten-Leurse bedrijvigheid verder te laten groeien. Wij hebben in Etten-Leur een diversiteit, zowel in soort als in grote en kleine bedrijven. Etten-Leur is geliefd als woonomgeving en daardoor ook voor ondernemers een ontwikkelgemeente. Ontwikkelingen in zowel bestaande als nieuwe ondernemingen. Ik ben benieuwd naar de plannen en ideeën van onze ondernemers.”