Onderhoud Pastoor van Weesstraat, de Noord-, Oost-, Zuid- en Westwiek

De gemeente Etten-Leur gaat onderhoud uitvoeren aan Pastoor van Weesstraat, de Noord-, Oost-, Zuid- en Westwiek. In een brief zijn de bewoners hierover geïnformeerd. De brief en de voorlopige ontwerpen zijn ook te zien op www.etten-leur.nl bij Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > P. van Weesstraat, Noord-, Oost-, Zuid- en Westwiek. De tekening hangt vanaf 5 januari ook op de ramen bij Wijkgebouw De Linde (Wipakker 16 Etten-Leur).

 

Digitale informatiebijeenkomst op 11 januari en telefonisch spreekuur op 12 januari

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden. We willen u echter wel de kans geven om vragen te stellen over het voorlopig ontwerp. Op 11 januari is er tussen 18:00-20:00 uur een digitale informatiebijeenkomst. U kunt via de link die in de brief staat, de informatiebijeenkomst bijwonen. In de bewonersbrief leest u ook meer over het telefonisch spreekuur hierover op woensdag 12 januari.

 

U kunt op het ontwerp reageren tot en met 14 januari.

Geef uw reactie tijdens de online informatiebijeenkomst op 11 januari. Of stuur uw reactie over het voorlopige ontwerp uiterlijk vrijdag 14 januari per mail naar info@etten-leur.nl  Het kan ook  gratis per post via: Gemeente Etten-Leur, aan Edward van Swieten, Antwoordnummer 4, 4870 VB Etten-Leur. Geef duidelijk, eventueel met een kaartje, aan over welke locatie uw reactie gaat. Geef ook zo duidelijk mogelijk aan waar uw reactie over gaat.