FIKS: Weten wat je wil, vanaf januari ook in Etten-Leur

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda en Zundert het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Donderdag 26 januari start het FIKS-programma in Etten-Leur.

FIKS is het gratis MDT-programma (Maatschappelijke Dienst Tijd) voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, uit omgeving Breda, Etten-Leur en Zundert die zoeken naar wat ze écht willen studeren, doen of ondernemen. En die in ieder geval een positieve impact willen maken. De Maatschappelijke Diensttijd is een programma van de overheid waar jongeren worden uitgedaagd en geïnspireerd om iets goeds te doen voor de maatschappij.

Voor de FIKSers wordt Rock (tegenover het NS-station in Etten-Leur) de thuisbasis waar ze wekelijks samenkomen, workshops en trainingen volgen en op pad gaan naar andere interessante plekken in Etten-Leur en Zundert.

Interesse om mee te doen met FIKS? Als deelnemer of als organisatie? Kijk dan op de website www.ikwilfiks.nl voor het volgende infomoment. Of neem contact op met Achoa Koolen achoa@ikwilfiks.nl, 06 – 407 394 23 programmacoördinator van FIKS.