NLdoet: Meld je klus aan en doe mee

Op 10 en 11 maart is het weer zover: NLdoet! Samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

 

Moet het wijkgebouw nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Een beetje extra aandacht kunnen we allemaal gebruiken. Iedereen kan iets, iedereen doet iets. Samen kijken we naar elkaar om in Etten-Leur. Meld je activiteit tot 31 januari aan op www.nldoet.nl/meld-je-activiteit-aan en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke activiteit op de website www.nldoet.nl en meld je aan.

 

Voor alle vrijwilligersorganisaties in Etten-Leur is het een extra mooie kans om je organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Ook is het tot 31 januari 2023 mogelijk een aanvraag voor een financiële bijdrage in te dienen bij het Oranje Fonds voor jullie NLdoet activiteit. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00 en voor het budget geldt: op = op. Op www.nldoet.nl/financiele-bijdrage vind je ook de voorwaarden rondom de financiële bijdrage.