Alzheimer Café Etten-Leur

 

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, maar ook voor hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over dementie, kunt u uw vragen stellen aan deskundigen en kunt u lotgenoten ontmoeten.


Wanneer

Iedere derde donderdag van de maand. De volgende ontmoeting is op donderdag 18 juli. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Dit is de laatste bijeenkomst van deze periode. Want in augustus is er geen Alzheimer café. Op 19 september start er weer een nieuwe reeks.

 

Thema

Het thema van dit café is muziek: ‘Muziektherapie voor mensen met dementie’. Yanou Cantineau is de spedciale gast en muziektherapeut. Zij geeft onder andere muziektherapie aan en voor mensen met dementie. Zij zal ons een korte uitleg geven over op welke manier muziek een positief effect kan hebben bij mensen met Alzheimer.

Waar
Het Alzheimer Café is in ’t Warm Hart van Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272, 4876AS, Etten-Leur. Het parkeren en de toegang zijn gratis, evenals het eerste kopje koffie en/of thee.