Postcoderoosproject - Zonnepanelen dak de Banakker

Inwoners en bedrijven van Etten-Leur kunnen deelnemen in het ‘Postcoderoosproject’ via de zonnepanelen op het dak van zwembad De Banakker. Energiecoöperatie DuurSaam Etten-Leur kreeg begin juli een subsidie toegezegd van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daarmee kan gestart worden met de aanleg van zonnepanelen op het dak van zwembad De Banakker.

Postcoderoosproject - Zelf energie opwekken

Het Postcoderoosproject biedt voor inwoners die zelf geen zonnepanelen kunnen of willen plaatsen op de eigen woning de mogelijkheid zelf energie op te wekken. Gemeente Etten-Leur stimuleert met dit project inwoners en bedrijven om met schone energie te werken. Uiteindelijk is het de bedoeling om besparing in de CO2 uitstoot te bereiken. Gemeente Etten-Leur stelt het dak van De Banakker beschikbaar en DuurSaam Etten-Leur zorgt voor aanleg, onderhoud en exploitatie.

Wil je deelnemen in het Postcoderoosproject?
Een zonnecertificaat kost 250 euro per stuk. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor minimaal 4 en maximaal 16 zonnecertificaten. Je investeert en neemt deel voor 15 jaar. Ook huurders kunnen meedoen. Om deel te nemen in dit project moet je lid zijn van DuurSaam (lidmaatschap kost € 10,-- per jaar) en dien je een postcode in de gemeente Etten-Leur te hebben.

Alle voorwaarden en voordelen

Binnenkort komt er een speciale voorlichtingsbijeenkomst waarin alles wordt uitgelegd en je je vragen kunt stellen. Wil je de bijeenkomst bijwonen of wil je alvast op de wachtlijst voor de zonnecertificaten? Want wie eerst komt, eerst maalt. Je komt op de wachtlijst in volgorde van binnenkomst.  Meld je dus alvast aan via secretaris@duursaam-etten-leur.nl of  www.duursaam-etten-leur.nl/project-zonnig-etten-leur. Je vragen kun je ook stellen via dit emailadres of je kunt bellen naar: 06-21533407.