Zomerkermis – Meemaken en meedoen van 28 juni tot en met 3 juli

Het centrum van Etten-Leur is van 28 juni tot en met 3 juli zes dagen gevuld met ruim 60 grote, kleine, spectaculaire en nostalgische attracties. Het grote kermisterrein gaat van het Raadhuisplein via de Markt en de Oude Bredaseweg naar de Anna van Berchemlaan. Rondom de attracties is een uitgebreid en gevarieerd kermisprogramma met bijzondere activiteiten. Van het muzikale podium tot de gehandicaptenmiddag, van de kermismis tot optredens van artiesten. En er is een kortingsdag, een straattheater, een heuse brassband, een meet & greet met Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant en je kunt op de foto met Dicky de beer.

Attracties

Alle dagen kan er worden gezwaaid en gezwierd in de Showjet, Showtime, de Botswagens, de Breakdance, Funhouse Heroes City of je kunt in de Star Wars graviton en nog veel meer stoere attracties. Ook voor de kinderen is er spanning en sensatie in de draaimolen Le Grand Carrousel, de buggy’s, de vliegtuigjes, de bootjesmolen en natuurlijk het Lunapark. Degenen die een kansje willen wagen kunnen terecht bij de diverse amusementsattracties.

Horeca

Op de kermis is er natuurlijk voldoende te snacken: oliebollen, poffertjes, vis, suikerspin, Spaanse Churros, kipwings, fruit, braadworst, ijs, frites en kaneelstokken. Even uitblazen of genieten van de attracties kan onder het genot van een hapje en een drankje bij het Tirolerdorp Oderkerkpark en één van de vele horecagelegenheden in het centrum.

Miniatuurkermis

Dit jaar is er op het Raadhuisplein een miniatuurkermis met een fototentoonstelling van 100 jaar Fam. Reemer met de Cakewalk (Lunapark).

Meulemart
Op zondag 30 juni vindt ook de Meulemart plaats! Deze gezellige markt sluit aan bij het kermisterrein. Op zondag gaat de kermis dan ook al open om 12.00 uur. De Meulemart gaat om 10.00 uur open.

Kermiskrant met kortingsbonnen
Niks missen van dit grote zesdaagse evenement? Volg de kermis op facebook www.facebook.com/kermisel of kijk op www.kermisetten-leur.nl. Op woensdag 26 juni valt de Kermiskrant met de kortingsbonnen bij u in de brievenbus. Heeft u de Kermiskrant niet ontvangen? Dan kunt u de krant ophalen in het stadskantoor.