Keet in de Streek!

Woon je in wijk De Streek? En heb je vragen, wensen of ideeën over wonen, veiligheid en leefbaarheid in je wijk? Dan ben je van harte welkom op het wijkspreekuur van wijk de Streek! De wijkwerker van Surplus Welzijn, René Bliemer, en gemeentelijk wijkmanager Ellis Marcelis zijn aanwezig. Ook wisselen de woonconsulent van Alwel, Jos Muijs, wijkagent Jutka de Rooij, wijkboa Mitchell Dekker, de maatschappelijk werker,wijkzuster, budgetcoach en buurtbemiddeling elkaar af.

 

Waar ben je welkom?

We organiseren dit wijkspreekuur op dinsdagavond van 19.30 - 20.30 uur in het gebouw van Rugbyclub Etten-Leur (REL) op 24 maart, 7 april, 12 mei, 26 mei, 9 juni en 23 juni. Zet deze data alvast in je agenda.

 

Je kunt er ook voor kiezen om op woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur te komen. Dan is het wijkspreekuur in de gemeentelijke (bouw)keet op de hoek van de Langstraat en Meijerstraat. Kom dan naar het wijkspreekuren in de keet op 18 maart, 1 april, 6 mei, 20 mei, 3 juni, 17 juni en 1 juli. Kom je alleen voor een kopje koffie? Ook dan ben je van harte welkom. Graag tot ziens!