Actiedag tegen fietsendiefstallen

Op woensdag 3 april, tussen 10.00 en 12.00 uur èn tussen 15.00 en 17.00 uur, vindt de ‘actiedag fietsendiefstallen’ plaats. Kom ’s ochtends naar de weekmarkt of ’s middags naar het NS station.
Daar zijn de Boa’s van de gemeente Etten-Leur, Van der Veeken Fietsspecialist, het buurtpreventieteam Etten-Leur Centrum en de Politie Etten-Leur, waaronder de wijkagent van Etten-Leur centrum.

Tijdens deze preventieve actiedag tegen fietsendiefstallen deelt de gemeente preventiemateriaal uit. Het buurtpreventieteam geeft uitleg over wat een buurtpreventieteam doet en de politie is aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
De fietsenwinkel graveert postcodes in fietsen en kan meer informatie geven over fietsverlichting en 2e sloten voor op uw fiets. En dit allemaal onder het genot van een kopje koffie, thee of chocolademelk.
U bent dus meer dan welkom als u meer informatie wilt over wat u kunt doen om er voor te zorgen dat uw fiets niet gestolen wordt. Het graveren van de postcodes is gratis. Zien wij u op 3 april?