Inloopavond Stijn Streuvelslaan, Kerkwerve, Withofstraat - Bisschopsmolenstraat

Woont u in of in de omgeving van de Stijn Streuvelslaan, Kerkwerve, Withofstraat en Bisschopsmolenstraat ter hoogte van de aansluiting met de Withofstraat? In deze straten gaan we riolering- en bestratingswerkzaamheden uitvoeren. Wij nodigen u graag uit voor een inloopavond om u hierover te informeren. De inloopavond vindt plaats op dinsdag 19 maart. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 20.30 uur in Ut Praotuis, Achter de Molen 17 in Etten-Leur. Wij presenteren de plannen en de planning en u kunt uw vragen stellen aan de gemeente en aan de aannemer.

Download de app!
De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. Hierin worden updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. De app heet      ‘de BouwApp’ en is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Stijn Streuvelslaan’. Download de app en blijf op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte van de werkzaamheden!


Het werk begint op maandag 1 april

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor de omgeving beter bereikbaar blijft en de overlast beperkt wordt. Naar verwachting duurt het werk tot half november 2019. De aannemer informeert via de app wat de werkvolgorde is en wanneer er (tijdelijke) afsluitingen zijn.

Waar vindt u de meest actuele informatie over het werk?

Kijk op de website van de gemeente Etten-Leur voor de fasering en meest actuele informatie: www.etten-leur.nl > button Werk aan de weg en straatafsluitingen > Herinrichting Stijn Streuvelslaan, Kerkwerve en Withofstraat. Wij zien u graag op 19 maart tijdens de inloopavond!