Bijeenkomst resultaten Ondernemerspeiling

Eind november 2018 bent u uitgenodigd om deel te nemen aan de Ondernemerspeiling. In deze peiling werd gevraagd wat u vindt van onze dienstverlening. Gemeente Etten-Leur nodigt u graag uit voor een bijeenkomst waarin de resultaten van de peiling centraal staan.

Bent u erbij?

Als ondernemer bent u van groot belang voor onze gemeente! Op woensdagavond 10 april is er een bijeenkomst waar de resultaten van de peiling worden gepresenteerd door het onderzoeksbureau SCC Consultancy. Het tweede deel van de avond gaan we met u in gesprek. Per thema zijn vanuit het onderzoek mogelijke verbeterpunten in beeld gebracht. Wat we van u willen weten is waar u als ondernemer de prioriteit wil leggen. Wat is voor u belangrijk en heeft u suggesties om tot verbetering te komen?

 

Hoe ziet het programma eruit?

Vanaf  19.00 uur inloop en om 19.30 uur start de presentatie met de resultaten van de peiling. Om 20.30 uur gaan we samen in gesprek en aan de slag! We eindigen de avond rond 21.30 uur met een afsluitende borrel.

 

Meldt u aan!

De bijeenkomst vindt plaats op 10 april in het Munnikenheide College, Trivium 60 te Etten-Leur. Laat uiterlijk voor 3 april weten of u bij de bijeenkomst aanwezig bent. Dit kan door het sturen van een e-mail naar Jamie Roks via Jamie.roks@etten-leur.nl. Voor meer informatie kunt u ook  bij haar terecht. Wij hopen u te zien op 10 april en kijken uit naar uw komst!