Alzheimer Café Etten-Leur

 

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, in welke vorm dan ook, maar ook voor hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over dementie, kunt u uw vragen stellen aan deskundigen en kunt u lotgenoten ontmoeten.


Wanneer

De volgende ontmoeting is op donderdag 16 maart. Het thema van de avond is ‘De Herbergier, bijzonder gewoon’. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.


Thema ‘De Herbergier, bijzonder gewoon’
De Herbergier in Etten-Leur is een van de kleinschalige woonvormen voor mensen met geheugenproblemen. Welzijn en kwaliteit van leven staan centraal. Mensen die er gaan wonen, vinden in de Herbergier een nieuw thuis: een huiselijke omgeving waar aandacht, liefde en respect voor elkaar de sfeermakers zijn. De zorgondernemers wonen zelf ook in de Herbergier. Zo zorgen zij voor continuïteit van goede zorg en korte communicatielijnen met betrokkenen, zonder een wirwar aan administratie en regels. 

 

Waar
Het Alzheimer Café is in ’t Warm Hart van Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272, 4876 AS, Etten-Leur. Het parkeren en de toegang zijn gratis.


Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Marion van Oerle via mvanoerle@outlook.com of via 06-20053165. Aanmelden hoeft niet meer maar mag natuurlijk wel.