Speelplan Sanderbanken vernieuwd

Het laatste speelplan van wijk Sanderbanken is uit 2013. De afgelopen maanden is samen met een werkgroep bestaande uit wijkbewoners gewerkt aan een actualisatie van dit speelplan.

 

Voor heel de wijk

De werkgroep bekeek alle speellocaties in hun wijk Sanderbanken. Ze zijn met groepjes de wijk in gegaan om navraag te doen naar de specifieke wensen van inwoners en kinderen. De keuzemogelijkheden waren: de speellocatie behouden, opheffen, een versleten toestel vervangen of het verplaatsen van speeltoestellen binnen de wijk. Dit alles rekening houdend met het beschikbare budget, de leeftijdsopbouw en wensen van de kinderen. Het college neemt deze adviezen graag over.

 

Het speelplan ter inzage

 

 

Tot en met 17 maart 2023 ligt in de hal van het stadskantoor het speelplan ter inzage. Het staat daarnaast ook op de gemeentelijke website > Wonen en wijken > Wijken en informatie > Sanderbanken > Speelplan Sanderbanken 2023. Ook op de verschillende social mediakanalen van de gemeente publiceren we erover.

 

Wilt u nog reageren?
Buurtbewoners kunnen reageren op het speelplan tot en met 17 maart 2023 door een e-mail te sturen naar info@etten-leur.nl. Een brief schrijven kan ook naar het college van burgermeester en wethouders van Etten-Leur, afdeling Samenleving, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Ontvangen we binnen de genoemde periode geen reacties die leiden tot heroverweging van het speelplan, dan bestellen wij de speeltoestellen en plaatsen we deze eind mei/juni 2023.