Agenda van de raadsvergadering “De raad luistert” op 6 mei 2019

Op maandag 6 mei is er ’s avonds vanaf 19.00 uur een openbare raadsvergadering in ruimte 1.04 ABC van het vergadercentrum aan de Markt 1, Etten-Leur. U kunt van 19.00 uur tot 19.30 uur informeel van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. De vergadering begint om 19.30 uur. Op de agenda voor de raadsvergadering die avond staan de volgende onderwerpen:

  • Presentatie door enkele leerlingen van het Munnikenheide College (MHC) en de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur e.o. (KSE) inzake een project over verkeersveiligheid

    Vanaf 20.00 uur:
  • Voorstel over de vaststelling van het beleidsplan 2019-2023 inclusief het regionaal risicoprofiel van de Veiligheidsregio
  • Voorstel over de vaststelling van de kaders voor het project ‘de 4 leeuwen’

 

Gratis exemplaren van de agenda van deze vergadering liggen in het informatiecentrum in het stadskantoor tot en met maandag 7 mei 2019. Ook kunt u de agenda inzien in het informatiecentrum in het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering vindt u op www.etten-leur.nl bij Bestuur > Website gemeenteraad  (vervolgens in de kalender bij de datum 6 mei op 'Raad luistert’ klikken).