Werkzaamheden en bouwrijpmaken Nobelaerterrein

Op dinsdag 30 mei begint de aannemer met de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het oude Nobelaerterrein. Dit duurt naar verwachting tot 3 juli 2023. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het werk wordt hoofdzakelijk binnen het afgezette bouwterrein uitgevoerd, waardoor de overlast voor de omgeving beperkt blijft.

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app ‘De BouwApp’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Nobelaerterrein bouwrijp maken’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie staat op de gemeentelijke website www.etten-leur.nl > Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Nobelaerterrein.