Doet u mee aan de enquête over uw wijk?

Beste bewoner van wijk Centrum-Oost! Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze enquête over uw wijk. Misschien heeft u hem al voorbij zien komen op facebook of lag hij bij u op de deurmat, onze enquête over uw wijk. In dit bericht vindt u alle informatie over wie wij zijn en wat wij met de uitslagen willen gaan doen.  

Wie zijn wij?

Wij zijn eerstejaars Social Work studenten van Avans in Breda. We hebben de opdracht gekregen om het komende jaar ervoor te zorgen dat wijk Centrum-Oost nog jonger en bruisender wordt. We werken hierbij veel samen met de gemeente en zijn elke woensdagmiddag te vinden in de wijk. Het kan dus dat u ons een keer tegenkomt. Om ons project zo goed mogelijk te laten voorlopen willen we graag de meningen van de wijkbewoners zelf weten.

Een bruisende wijk

De resultaten van de enquête gebruiken wij om meer inzicht te krijgen in wat bewoners van de wijk vinden. De vragen gaan vooral over wat u van de wijk vindt, de activiteiten in de wijk en wat u eventueel nog mist. Het hoofddoel van ons project heeft te maken met het jonger maken van de wijk, bijvoorbeeld zorgen voor meer activiteiten voor kinderen. De manier waarop we dit willen bereiken is nog niet bepaald en we willen dat u met ons mee denkt. Zo hopen wij samen met u te zorgen dat de wijk nog leuker wordt! Heeft u de link nog niet voorbij zien komen? Geen probleem! Hieronder staat de nog een keer vermeld. U kunt hem overtypen op uw telefoon of computer.

https://www.survio.com/survey/d/C3Y2H5R2Z6I3F8F4X
Het invullen van de vragenlijst duurt maar 5 minuten en is anoniem. Dank namens het studententeam van wijk Centrum-Oost. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: j.grootveld@student.avans.nl.