Speel jij mee in de film ‘Over de oorlog’?

Vraag jij je ook wel eens af hoe het leven in Etten-Leur was tijdens de Tweede Wereldoorlog? Ben je bijvoorbeeld benieuwd waar mensen hun eten kochten, of er nog steeds werd gevoetbald en of hier misschien mensen waren ondergedoken? Of heb je een heel andere vraag? En ben je tussen de 6 en 18 jaar oud? Misschien zie jij jezelf dan wel terug in de documentaire ‘Over de oorlog’!

In 2019 is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog in het zuiden van ons land tot een einde kwam. Reden voor de gemeente Etten-Leur om samen met Camcom-productions en de Heemkundekring een documentaire te maken over het dagelijks leven in die tijd. In deze film staan vragen van de jeugd centraal. Als we jouw vraag uitkiezen, gaan we samen op bezoek bij een deskundige, die jou antwoord kan geven. Aan het eind van 2019 komen alle vragen samen in een documentaire over de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding in Etten-Leur.

Meer informatie
Wil je meer weten over het project rondom 75 jaar bevrijding in Etten-Leur? Stuur ons een mail met je naam, leeftijd en je vraag via e-mailadres 75jaarbevrijding@etten-leur.nl