Uitnodiging evaluatieavond Van Bergenplein

Na twee jaar voorbereidingstijd en vier informatieavonden met bewoners en ondernemers, hebben we met elkaar het definitief ontwerp van het nieuwe Van Bergenplein bepaald en is het nieuwe plein aangelegd. Het is nu een plein met veel mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Een plein om te parkeren en waar evenementen georganiseerd kunnen worden. Over een aantal weken worden de bomen op het plein geplant en sluiten we de totale reconstructie van het plein af.

Kom je naar de evaluatieavond?

Graag willen we onze gezamenlijke weg naar dit nieuwe plein samen met jou evalueren. Op woensdag 21 november tussen 19.00 en 20.30 uur ben je van harte welkom in ’t Turfschip aan de Schipperstraat 2. Om 19.30 uur neemt wethouder Kees van Aert ons mee terug in de stappen die we samen hebben doorlopen vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoering van het nieuwe plein. Daarna willen we graag van jou horen wat je ervaring is bij deze aanpak, wat er goed is verlopen en welke verbeterpunten er zijn.

Bent u verhinderd?

Mocht je door andere verplichtingen verhinderd zijn, dan zijn we toch benieuwd naar je mening. Je kunt daarover een mail sturen naar info@etten-leur.nl.